Poolmans Baking Cups is sinds 1956 gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hoogwaardige bakvormen en taartranden. Onze producten worden wereldwijd verkocht, dit geeft ons het voordeel dat wij continu kunnen innoveren met een goed zicht op wereldwijde trends.

Gelegen in Landgraaf beschikken wij over onze eigen productie faciliteiten en onze eigen R&D afdeling. In hetzelfde pand staat ons internationale salesteam stand-by om u te ondersteunen.

In plaats van ons te richten op een veelvoud aan producten hebben wij besloten om ons te specialiseren in het produceren van baking cups en taartranden. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit leveren.

Kwaliteit is onze belangrijkste prioriteit. Al onze producten voldoen aan de eisen van internationale voedselcontact richtlijnen en zijn geschikt voor bakdoeleinden. Wij werken uitsluitend samen met de beste leveranciers. Poolmans Baking Cups is BRC gecertificeerd. 

Wat onze bakvormen en taartranden betreft kunnen wij u een breed en uniek scala aan producten leveren vervaardigd van verschillende materialen. Poolmans kan elke soort bakvorm of taartrand voor u ontwikkelen. Kleine vormen tot extra grote bakvormen, met of zonder schulprand, en in elke mogelijke kleurcombinatie. Ook voor kleine orders kunnen wij de producten voorzien van uw logo.

Wij kunnen uw bestaande baking cups in een betere kwaliteit en tegen lagere stabiele prijzen produceren, maar als uw partner staan wij ook klaar om voor u producten op maat te ontwikkelen. Dit biedt u de mogelijkheid om te differentiëren en groei te creëren in een zeer concurrerende markt.

 

 

 

 

                                        

Ga naar boven